dimarts, 22 de gener del 2013

Pechakucha!

Queden menys de 24 hores per a la presentació del nostre treball final de l’assignatura de Mitjans i Recursos Tecnològics. El repte és molt gran ja que hem d’aconseguir mostrar en només 7 minuts i 20 diapositives tota la feina que hem fet durant aquestes darreres setmanes. Intentarem que sigui molt visual i que quedi constància clara del conte i les activitats que hem ideat i creat, tenim dubtes d’aconseguir-ho i de mostrar realment la feina que hem desenvolupat amb tanta energia i il·lusió. Suposo que a tots els grups ens passa el mateix quan fèiem exposicions d’aquests tipus i en treballs que necessiten de molta feina creativa i manual.

Estem molt satisfetes amb el resultat aconseguit, però el camí no ha estat gens fàcil a l’hora dur-ho a terme, hem creat, dubtat, dialogat, replantejat, reformulat, etc. i de segur que un cop acabat encara seguiríem fent modificacions per a continuar millorant la nostra feina, però d’això tracta la nostra futura professió... de seguir treballant de manera continua i d’estar atentes a les necessitats de cada moment. 

Des d’un primer moment sabíem que el nostre treball estaria relacionat amb la competència matemàtica dels infants i per aquest motiu varem crear el conte de “La descoberta d’en Víctor”. A continuació ens vam embarcar en la confecció dels personatges del conte i els decorats i diverses caracteritzacions. A més d’aconseguir l’audio de prou qualitat per que resulti atractiu pels infants.

Pel que fa a la part tècnica de confecció de les activitats hem de dir que hem consultat diversos tutorials de com aconseguir els efectes apropiats per a cada activitat. Ha estat una feina molt motivant però també molt esgotadora...

El que dèiem quan hem començat queda ja molt poc temps per poder compartir amb els companys la feina que hem fet durant aquestes setmanes, esperem que us agradi!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada