dilluns, 7 de gener del 2013

CONTE DEL POWER POINT

Aquesta tarda hem estat elaborant el guió de cadascuna de les escenes del conte a més del seu decorat. Ara sí que ens podem posar mas a l'obra per començar a fer el power point.


1A ESCENA. → Sortirà en Victor amb un fons de números.
Hi havia un nen que vivia a Eivissa i es deia Víctor. A aquest, li agradaven tant les matemàtiques que va voler guardar-se tots els números per a ell al seu cap. L’únic problema era que en Victor mai volia sortir a jugar perquè tenia por de perdre els números pel camí. Així era que sempre sempre estava tot sol. 


2A ESCENA.Mestra dins l’aula. Tauleta per recolzar les flors. Fer un terre amb quadricules.
Un dia, na Zaida i en Marc van portar unes flors a classe. La mestra els va dir: Mireu quines flors!! Quantes en teniu entre els dos?. Quan la mestra ho va anar a escriure a la pissarra no va poder ja que tots els números havien desaparegut.


3A ESCENA Sortirà un eriçó a la classe (en un racó) i números al seu voltant.
A un racó de la classe vivia l’eriçó Pepet. Ell era màgic, podia fer aparèixer els números quan calien. Però un dia, cansat d'haver de posar els números va estar investigant i va descobrir qui tenia amagats tots els números. Sabeu qui era? en Víctor!!!!!


4a ESCENA →  Eriçó amb en Víctor amb escenari de classe
En Pepet va decidir anar a parlar amb en Víctor, el nen que tenia els números al cap!!!. I li va dir: Víctor, què fas aquí tot sol i amagadet, no surts al pati? 
Victor: Noooo!!! tinc por de perdre tot aquest munt de números que tenc al meu cap.
Pepet: Vine, acompanyam... Et mostraré com els números no estan tan sols al teu cap. Els números existeixen per tooooooooooot al voltant.


5a ESCENA Es troben al camp l’eriçó i en Víctor i a un costat el taronger.
En Víctor va fer cas a l’eriçó Pepet i varen sortir a fer una volta. Quan es trobaren fora el primer que van vorer va ser un arbre graaaaaaaaaaaaan carregat de taronges!!! 1, 2, 3 …...


6a ESCENA → A un costat flors, a altre: flors i papallones. 
Va mirar a un costat i va veure un camp pleeeee de flors.... 4, 5, 6.... va mirar a l’altre i va dir: Miraaaa damunt les flors, quantes papalloness !!! 7,8,9 ….


7a ESCENA → Escenari de l’aula, Victor i la mestra.
En Víctor va tornar a la classe molt feliç i tranquil ja que es va donar compte que no feia falta guardar-se els números al cap ja que aquests es troben per tot arreu. Per això, va decidir tornar tooots els números que tenia al seu cap a la mestra. 
A partir d’aquest dia l’eriçó Pepet va poder descansar i en Víctor va sortir cada dia a jugar amb els seus amics.

CONTE CONTAT, CONTE ACABAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada